Home / archiefcentraal / truckfestijn balkbrug feest voor het hele gezin

truckfestijn balkbrug feest voor het hele gezin

Volgend jaar vieren ze hun eerste lustrum, maar ook dit jaar, tijdens de vierde editie, pakt Truckfestijn Balkbrug groots uit. Met meer dan 175 voertuigen zijn ze opnieuw gegroeid ten overstaande van vorige edities. Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli 2015 beloven een weekend te vormen waar voor het hele gezin genoeg te doen, te zien en te ervaren is.

Uiteraard is Van Buuren Opleidingen weer present met ‘Try the Truck’, een éénmalige rijles op een vrachtauto en voor ervaren chauffeurs op een LZV. En de Minitruckers, die met hun miniaturen een kijkje van bovenaf geven in de wereld van chauffeurs. Beide activiteiten hebben de afgelopen edities al laten zien veel van de bezoekers naar zich toe te trekken.

Terwijl papa of mama een ritje maakt in een van de vrachtauto’s van Van Buuren, kunnen de kinderen een rondrit maken met de brandweer, zich laten schminken of vermaken op het springkussen. Vermaak je samen op de kermis, die ook beide dagen aanwezig zal zijn, of luister naar de verschillende artiesten die gaan optreden, waaronder Henk Wijngaard en Maelox. Genoeg te doen dus voor jong en oud en de slogan van Truckfestijn Balkbrug is dan ook niet voor niets ‘Hét weekend voor het hele gezin!’.

Nieuwe onderdelen dit jaar zijn de demonstratie door de brandweer en de ‘Sterkste Team’-wedstrijd. Na drie edities van de ‘Sterkste Chauffeur’-wedstrijd is er dit jaar gekozen voor een vernieuwde opzet van deze wedstrijd. Martijn van de Peppel heeft drie jaar op rij bewezen dat hij de sterkste chauffeur van Truckfestijn Balkbrug is, een geweldige prestatie. En blijkbaar één die niet te overtreffen is. Daarom kun je tijdens deze editie je als team gaan bewijzen tijdens de ‘Sterkste Team’-wedstrijd. Geef jezelf met je team (maximaal vijf personen) op voor 4 juli als jij er van overtuigd bent dat jullie de sterksten zijn.

“Wij hebben er een weekend van gemaakt voor iedereen. Het hele gezin kan zich hier vermaken”, vertelt Robert van Marle van de organisatie. “Bekijk de vele vrachtauto’s, luister naar de muziek, praat bij met bekenden, vermaak je op de kermis of proef zelf eens een beetje van het chauffeur-zijn door mee te doen met ‘Try the Truck’. Het is bijna teveel om op te noemen, maar zo zal er voor iedereen wel iets te doen en te bekijken zijn.”

Robert vervolgt: “We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar dit alles is natuurlijk alleen maar mogelijk door de vele aanmeldingen van de chauffeurs en de bijdrage van de sponsoren. Hen blijven we dan ook ontzettend dankbaar, dat we ook dit jaar samen met hun ervoor kunnen zorgen dat het een fantastisch festijn gaat worden!”

Hou de website www.truckfestijnbalkbrug.nl in de gaten voor de laatste nieuwtjes, het gehele programma en verdere info.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.