terugblik op voetbalseizoen vv lemelerveld

Het voetbalseizoen is afgelopen. Een uitstekend moment om de balans op te maken. Hoe presteerden de ploegen uit Vechtdal dit seizoen?

Door: Max van Olst
VV Lemelerveld
2e klasse: 11e (Degradatie)
Topscorer: Wesley Vlierman – Stijn Kogelman
1

Na twee kampioenschappen op rij kwam er voor Lemelerveld een einde aan het succes. De ploeg van Edwin Duim degradeerde dit jaar naar de 3e klasse. Ondanks de degradatie is Duim niet ontevreden over het vertoonde spel. “We zijn niet weggespeeld. Ons probleem lag in de voorhoede, we hebben gewoon te weinig gescoord.”

Directe promotie voor volgend seizoen is niet reëel volgens Duim. “We hebben veel geleerd dit jaar en nieuwe ervaringen als groep opgedaan. Toch denk ik dat het lastig wordt om direct te promoveren. Verder weten we nog niet wat de doelstellingen worden. Dat bespreek ik altijd met het team en daar zijn we nog niet aan toegekomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.