Home / archiefcentraal / terugblik op voetbalseizoen sv nieuwleusen

terugblik op voetbalseizoen sv nieuwleusen

Het voetbalseizoen is afgelopen. Een uitstekend moment om de balans op te maken. Hoe presteerden de ploegen uit Vechtdal dit seizoen?

Door: Max van Olst
S.V. Nieuwleusen
3e klasse zaterdag: 5e (Handhaving)
Topscorer: Tom Odink
1

Het was het laatste seizoen bij S.V. Nieuwleusen voor Alex Booij. Hij loodste de Oranjehemden naar de vijfde plaats en bemachtigde een plaats in de nacompetitie. Ze werden in de eerste ronde uitgeschakeld, maar Booij kan terugkijken op een succesvol seizoen.

“We wilden dit seizoen met de top meedraaien en een periodetitel pakken. Dit hebben we in ieder geval bereikt.” Volgend seizoen vertrekt de hoofdtrainer naar S.V. Heeten. Assistent-trainer David Leeuw zal komend seizoen voor de jonge groep staan. “Ik denk dat David volgend seizoen het tactische aspect verder wil ontwikkelen. We hebben een jonge ploeg die volgend jaar nagenoeg hetzelfde zal zijn. Het zal organisatorisch nog beter moeten, maar daar heb ik alle vertrouwen in.”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.