terugblik op voetbalseizoen sv dalfsen

Het voetbalseizoen is afgelopen. Een uitstekend moment om de balans op te maken. Hoe presteerden de ploegen uit Vechtdal dit seizoen?

Door: Max van Olst
SV Dalfsen

4e klasse: 9e (Handhaving)

Topscorer: Jeroen Kamphuis
1

SV Dalfsen-trainer Peter Reumer kijkt tevreden terug op het afgelopen seizoen. “We hebben voorafgaand aan dit seizoen met de spelersgroep bij elkaar gezeten en de doelstellingen bepaald. We hebben gekozen om geen cijfer op de ranglijst te noemen. We wilden als team en als individuen stappen maken. Dit is absoluut gelukt.”

SV Dalfsen stond aan het eind van de rit als negende op de ranglijst “Dat lijkt misschien niet hoog, maar we voetbalden vorig jaar nog tegen degradatie. Ik ben meer dan tevreden.” Peter Reumer heeft ook al met een schuin oog naar volgend seizoen gekeken. “We hebben dit jaar individueel en als team stappen gemaakt, volgend seizoen moeten we dat op de ranglijst laten zien. Ik denk dat we prima met de subtop mee kunnen draaien.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.