terugblik op voetbalseizoen ozc ommen

Het voetbalseizoen is afgelopen. Een uitstekend moment om de balans op te maken. Hoe presteerden de ploegen uit Vechtdal dit seizoen?

Door: Max van Olst
OZC Ommen
2e klasse: 13e (Degradatie)
Topscorer: Rick Nieuwenhuis
1

Het was een turbulent jaar voor OZC uit Ommen. Zes wedstrijden voor het einde vertrok Han Hanekamp per direct bij de club. Voorzitter Willem van Wijngaarden spreekt van een vervelende periode. “De degradatie heeft zeker niet aan de trainer gelegen. Maar je moet toch proberen om in de 2e klasse te blijven. Hanekamp zou aan het einde van het seizoen vertrekken dus probeerden we de ploeg een nieuwe impuls te geven. Ik kan hem in ieder geval niets verwijten.”

Voorafgaand aan het seizoen werd een periodetitel als doelstelling bestempeld. Deze titels kwamen echter in handen van FC RDC, IJVV en Enter Vooruit.

Volgend seizoen zal Marc Lobbert voor de groep staan. “We hebben veel vertrouwen in Marc. Hij is positief en ziet mogelijkheden voor de ploeg. De eerste indrukken van de spelers over hun toekomstige oefenmeester waren ook louter positief.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.