terugblik op voetbalseizoen ovc21

Het voetbalseizoen is afgelopen. Een uitstekend moment om de balans op te maken. Hoe presteerden de ploegen uit Vechtdal dit seizoen?

Door: Max van Olst
OVC’21
4e klasse: 11e (handhaving)
Topscorer: Koen Daman
1

Het was een spannend jaar voor OVC’21. Via de zenuwslopende nacompetitie wist de ploeg van Henri Zwinselman zich uiteindelijk toch te handhaven in de 4e Klasse. De trainer was helaas niet bereikbaar voor commentaar.

In de finale van de nacompetitie stond de Ommer formatie tegenover SV Wissel. Tijdens de heenwedstrijd boog OVC’21 een 2-0 achterstand om naar 2-4 en verschafte zo een uitstekende uitgangspositie voor de thuiswedstrijd. De wedstrijd in Ommen eindigde in 1-1, wat genoeg was voor handhaving.

Volgend jaar zal de huidige hoofdtrainer Henri Zwinselman de eindverantwoordelijke zijn in Luttenberg. Nico Kats, trainer van VHK uit Sint Jansklooster, zal de taken van Zwinselman komend seizoen overnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.