succesvol e kamp mhc dalfsen

Het eerste E-kamp van MHC Dalfsen was een doorslaand succes. Afgelopen weekend genoten veertig deelnemers en vele stafleden niet alleen van het fraaie weer, maar ook van de gezellige sfeer. Voor de jongste jeugd was het tentenkamp nog geen afsluiting, want aanstaande zaterdag is er bij het lustrumfeest van de 40-jarige hockeyclub een sportieve clinic en BBQ gepland.

De deelname aan het kamp was optimaal, want alle kinderen uit de E-leeftijd deden mee, alsmede twee nieuwe leden, die met hun neus in de boter vielen. Op zaterdag stond, na het opzetten van de tenten, een originele vossenjacht op het programma in het centrum van Dalfsen. Dames in de etalage van een modeboutique, dames die de ramen lapten, of lagen te zonnebaden. Een monnik voor de Roomskatholieke kerk en een zwerver die de kinderen de stuipen op het lijf joeg. Vele figuranten zorgden voor een mooie invulling van de vossenjacht. Na de BBQ met hele mooie creaties broodjes hamburger was het tijd voor een spannend bosspel. Moegestreden doken de kids voldaan hun bed en tent in.

De batterij was bij sommige jeugdleden wel al heel snel opgeladen. Stond er nog in het draaiboek dat de kinderen om kwart over acht gewekt zouden worden, om zeven uur was iedereen wakker, behalve sommige stafleden, die dit ook hebben gemerkt toen de jeugdleden hen wekten. Komend weekend viert MHC Dalfsen haar achtste lustrum met een clinic, BBQ en feest. Op zondag is er een reünie van oud-leden gepland. De week erna houden de C en D-jeugd nog hun tentenkamp en dan is de zomerstop daadwerkelijk ingegaan voor de hockeyers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.