Home / archiefcentraal / stone rock 2015 groot succes

stone rock 2015 groot succes

Stone Rock Festival 2015 was een groot succes. Met ruim 1500 bezoekers en geweldig weer vierde het festival afgelopen zaterdag zijn vijfjarig bestaan.

Om 13:30 uur opende Stone Rock Festival de poorten, waarna het terrein al snel vulde met bezoekers. Het festival heeft tijdens de zonovergoten dag uiteindelijk ruim 1500 bezoekers getrokken. De ontspannen sfeer en het uitmuntende programma zorgde voor een geslaagd feest.

Artiesten

Bij Stone Rock Festival trad een grote hoeveelheid artiesten op, waaronder The Indien, NAVARONE, General Midnight, Singlefeestje, de Raggende Manne, Mandrake’s Monster en de jaarlijks terugkerende huisband Poor John. Het festival werd afgesloten door het optreden van De Staat en de Rooie Neger.

Randprogrammering

Naast een dikke line-up had Stone Rock Festival meerdere activiteiten in haar randprogramma opgenomen. In de Rockshack, het nieuwe en derde podium van het festival, werd ‘Grunten voor Munten’ en ‘Rocker of Rucker’, gepresenteerd door Johan Schoterman en gaven de Raggende Manne voor het eerst een akoestisch optreden.

Nagenieten

Wil je nog nagenieten van het festival? Ga voor foto’s en video’s naar www.stonerock.nl of de social media kanalen van het festival!

Stone Rock Festival 2016

De organisatie heeft bekend gemaakt in 2016 zeker terug te keren met festival. De Stone Rockers zijn heel erg blij met het feit dat de lustrumeditie zo’n groot succes was en staan te popelen om de datum voor het festival in 2016 te prikken.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.