Home / archiefcentraal / start renovatie sportpark zandeinde in lemele

start renovatie sportpark zandeinde in lemele

Binnenkort begint Antea Group met de renovatie van het sportpark Zandeinde in Lemele. Berry Nijboer, voorzitter van SC Lemele, en wethouder Ko Scheele geven op vrijdag 19 juni het startsein voor de renovatie. Dit zal om 14.00 uur gebeuren op sportpark Zandeinde.

De huidige sportvelden voldoen niet meer aan de eisen van de KNVB wat betreft de kwaliteit en de uitloop van de velden. Om hieraan te kunnen voldoen, krijgt het sportpark meer ruimte. Het ontwerp van het sportpark wordt vrijdagmiddag onthuld.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.