selectie regioteam marienberg bekend

De selectie van het regioteam Mariënberg is bekendgemaakt. Op woensdag 8 juli nemen zij het op Sportpark Westerpark op tegen FC Twente. Alfred Dorgelo van vv Marienberg stuurde ons onderstaande voorbeschouwing:

“De Tukkers, op jacht naar eerherstel, starten maandag 29 juni met de eerste training als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het ernstig geschonden blazoen wil FC Twente graag wegpoetsen, te beginnen in Mariënberg, als op woensdag 8 juli een regioteam de eerste (oefen)tegenstander zal zijn.

Want als je wint heb je vrienden, rijendijk…Echte vrienden! De invloedrijke Vriendenkring rondom het geplaagde elftal van trainer Alfred Schreuder denkt daar vooralsnog anders over. Echter zal de nabije toekomst gaan uitwijzen welke kant de neuzen uiteindelijk zullen gaan staan. Een frisse wind zal er sowieso gaan waaien…

Iedere rechtgeaardde FC Twente-fan die zijn of haar club ook in deze mindere periode zal blijven steunen is natuurlijk benieuwd met welke selectie de Tukkers afreizen naar het Westerpark. De wedstrijdcommissie van voetbalvereniging Mariënberg kent weinig zorgen en presenteerde onlangs haar wedstrijdsponsoren- en regioselectie.

Hutten Metaal Staalbouw B.V. en de Jong en Laan Accountants & Belastingadviseurs treden op als hoofdsponsors van het komende oefenduel. Speciaal voor deze wedstrijd lieten zij bij Prins Sport in Hardenberg een uniek wedstrijdshirt ontwerpen waarin het regioteam zal acteren. Het gelegenheidselftal staat onder bezielende leiding van de heren Jan Breukelman en Dick Rosink. Zij selecteerden de volgende spelers, woonachtig in onze regio:

• Koen Godeke en Jarno Otter (Bruchterveld),

• Michiel Mannessen, Chiel Jan Schuldink en Karel Pullen (Bergentheim),

• Erik Drenthen en Silas Prijs (Kloosterhaar),

• Han Bouwhuis, André Plaggenmarsch, Jaap Hofman en Arjan Breukelman (Mariënberg),

• Patrick Jurgens (Excelsior’31),

• Gersom Klok (HHC Hardenberg),

• Erwin Breukelman (HZVV),

• Dirk Muis (Berkum)

• en Tom Heerkes (PEC Zwolle)

Verder koppelt Voetbalvereniging Mariënberg een goed doel aan deze wedstrijd om zo onder meer haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Bij de roodzwarte club, die huist op het Westerpark, heeft voetbal meer dan de twee doelen die op het veld staan…..

Kaarten kosten in de voorverkoop 8,- euro, de jeugd t/m 14 jaar betaalt 4,- euro. ’s Avonds aan de kassa betaal je respectievelijk 10,- en 5,- euro. De wedstrijd begint om 19.00 uur. Zie voor de voorverkoopadressen www.vvmarienberg.nl.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.