Home / archiefcentraal / samenloop voor hoop ommen

samenloop voor hoop ommen

Feest van Hoop

De 24 uur van de SamenLoop voor hoop zijn gezellig, ontroerend en inspirerend. Met dit evenement vieren we het ‘feest van Hoop’. We vieren dat veel mensen kanker al overleven en dat we iets tegen deze ziekte kunnen doen. Tegelijkertijd steunen we (ex-)kankerpatiënten en herdenken we de overledenen.

Programma

Op Sportpark Westbroek is op 13 en 14 juni 2015 van 14.00 tot 14.00 uur van alles te beleven. De hoogtepunten zijn de drie ceremonies; de openingsceremonie op 13 juni om 14.00 uur, de kaarsenceremonie om 23.00 uur en de slotceremonie op 14 juni om 14.00 uur. Tijdens de openingsceremonie lopen alle survivors, onder warme aanmoediging van alle andere aanwezigen de eerste ronde. Als het donker is, worden tijdens de kaarsenceremonie om 23.00 uur de kaarsen aangestoken. Een prachtig moment van herdenking. En we sluiten het evenement af met een gezamenlijke ronde tijdens de slotceremonie op zondag 14 juni.

Maar tussendoor is de SamenLoop een feestelijke en braderieachtige happening om het leven te vieren! Er zijn kraampjes met zelfgemaakte spulletjes, hapjes en drankjes. Er zijn leuke activiteiten, horeca Ommen zorgt voor de inwendige mens en lokale artiesten zorgen voor spetterende optredens.

Kom langs!

Iedereen is van harte welkom op het Sportpark Westbroek tijdens de 24-uur van de SamenLoop voor Hoop. Er is beperkte parkeergelegenheid bij het Sportpark, de organisatie raadt u daarom aan om, indien mogelijk, op de fiets te komen. De SamenLoop is -uiteraard- een rookvrij evenement.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.