Home / archiefcentraal / rtl trips en travel filmde in ommen

rtl trips en travel filmde in ommen

Sportvisserij Oost Nederland hielp mee aan het programma met inzet van de controleboot en visgids Eeuwe Weening. De Sportvisserij is blij met de uitzending, zo laat Sonja Jansen weten. “Wij zijn van mening dat het een erg leuk item is geworden, waar het enthousiasme vanaf spat. We hopen hiermee de sportvisserij in het Vechtdal op een leuke manier onder de aandacht te brengen.”

De uitzending is (onder voorbehoud van programmatische wijzigingen) op zaterdag 13 juni om 16.30 uur op RTL4. Hou de televisiegids in de gaten, voor het geval dat de uitzending iets eerder of later start dan gepland.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.