Home / archiefcentraal / renovatie sportpark zandeinde gestart

renovatie sportpark zandeinde gestart

De huidige sportvelden voldoen niet meer aan de eisen van de KNVB wat betreft de kwaliteit en de uitloop van de velden. Om hieraan te kunnen voldoen, krijgt het sportpark meer ruimte. Het sportpark krijgt twee nieuwe voetbalvelden, waarvan één van kunstgras en één van natuurgras en een nieuw pupillenveld, eveneens in kunstgras. Om het park komt een nieuw hekwerk en nieuwe ballenvangers. Ook wordt een ruime beplantingsstrook aangelegd aan de rand van een deel van het park.

De werkzaamheden zijn inmiddels begonnen. Vrijwilligers van SC Lemele hebben het park opgeruimd en alle oude voorzieningen zijn verwijderd. Wethouder Scheele: “Lemele krijgt met haar vernieuwde sportpark een extra veld erbij en het hoofdveld voldoet dan weer aan de eisen van de KNVB. Het wordt een prachtig nieuw park waarvan niet alleen SC Lemele gaat genieten, maar de hele Lemeler gemeenschap.”

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.