rabobank jeugdtoernooi succesvol verlopen

Op een zonovergoten sportpark Heidepark is afgelopen zaterdag het Rabobank jeugdtoernooi van de vv Lemelerveld gehouden. Zo’n 900 spelers en speelsters verdeeld over 108 teams uit de regio’s Salland,Twente en Zwolle streden om de fraaie bokaals die voor iedere poulewinnaar te verdienen waren. Ook het vele meegekomen publiek genoot van de zon en de verrichtingen van de voetballertjes. De toernooicommissie stuurde onderstaand verslag.

“Dit jaar was ook weer ruimte gemaakt voor de jongste F-jes uit de voetbalschool. Verschillende verenigingen hadden hiervoor teams afgevaardigd die 4 tegen 4 speelden. Voor veel van deze spelertjes was het de eerste keer dat ze tegen teams van andere verenigingen speelden hetgeen prachtige voetbaltafereeltjes opleverde.

Veel publiek en spelers zochten tussen de wedstrijden door de kantine op zodat het kantinepersoneel alle zeilen bij moest zetten om iedereen van een natje en droogje te voorzien.

Door de het vele werk van de onderhoudscommissie lag het sportpark er weer prachtig bij, daarnaast had de sponsorcommissie het park met het nodige promotiemateriaal van de Rabobank mooi aangekleed. Alle 162 wedstrijden werden geleid door scheidsrechters van de vv Lemelerveld. Vele jonge scheidsrechters in de leeftijd van 12 tot 16 jaar die dit seizoen zijn opgeleid, konden ervaring opdoen tijdens dit toernooi. De begin- en eindsignalen van de wedstrijden werden via de centrale omroepinstallatie geregeld zodat het toernooischema niet in gevaar kwam.

Na afloop van het toernooi ontving de toernooicommissie vele complimenten van leiders van de deelnemende teams. De toernooicommissie bedankt alle vrijwilligers en hoofdsponsor Rabobank Vaart en Vechtstreek. Zonder hen is de organisatie van dit evenement onmogelijk.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.