Home / archiefcentraal / puik optreden popkoor vocalicious

puik optreden popkoor vocalicious

Het was zondagmiddag al heerlijk in de zonneschijn op de stenen banken van het pittoreske Ommense Bostheater, maar Popkoor Vocalicious bracht de stemming er pas echt in. Het toegestroomde publiek liep massaal warm voor het programma van Vocalicious, het slotconcert van de Week van de Amateurmuziek.

Zang, plezier en emotie

Het duo-concert werd verzorgd door orkesten van Muziekvereniging Crescendo en het Popkoor, dat werd begeleid door de eigen Vocalicious Band. Bewogenheid viel van de gezichten af te lezen bij de mooie, ingetogen uitvoering van de troostrijke ballad ‘The Familytree’, en het publiek genoot bij de uitbundige songs ‘Oh what a night’ en ‘You’re the Voice’.

Vocalicious is enthousiast en werkt hard onder leiding van dirigent Karlijn Kunnen, en dat is te merken. Het was een feest van herkenning bij bij ‘Calm after the Storm’, de songfestivaltopper van Ilse de Lange en Waylon en bij ‘Happy’ klapte en danste de jeugd lekker mee op het gras voor het podium. Voor Vocalicious is een Bostheater-optreden zeker voor herhaling vatbaar.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.