prima vista viert jubileum

Op 1 juli is het alweer vijf jaar geleden dat Prima Vista in Ommen in andere handen overging. Vijf jaar waarin het nodige de revue is gepasseerd. Zoals bij iedereen waren er hoogte- en dieptepunten en was het economisch tij de winkelier niet altijd goed gezind. Toch is er reden tot vreugde, want Prima Vista is er nog steeds en eigenaressen Jeannette en Henriët Timmerman durven met een positiever gevoel de toekomst in te kijken.

“Stilstand is achteruitgang”, vertelt Jeannette. “Dat geldt voor iedereen en samenwerking betekent vaak overleven. Onze samenwerking met Kunstkindje was al een stap in de goede richting, maar op het gebied van ons assortiment etenswaren zou er nog wel een samenwerking bij kunnen.” Met dat in het achterhoofd werd er georiënteerd en kwamen de zussen Timmerman tot de slotsom dat Martin Lip (Culinair bij u thuis) een welkome aanvulling zou zijn om de gelederen te versterken.

Jeannette: “Dit heeft als resultaat dat het assortiment delicatessen wordt uitgebreid en dat onze klanten nu ook met vragen omtrent bereiding van gerechten en toepassing van ingrediënten rechtstreeks bij ons terecht kunnen.” Martin zal in de winkel aanwezig zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Vechtdalanjer

“We willen graag vieren dat we vijf jaar Prima Vista”, gaat Henriët verder. “Daarom hebben we iets bedacht wat aan samenwerking uitdrukking kan geven. We kwamen terecht op het symbool van Vechtdal Overijssel. Dit symbool is de vechtdalanjer. Deze anjer is bewust gekozen omdat dit bloemetje alleen kan groeien en bloeien door een bepaalde samenwerking in de natuur.”

Er bestaan al diverse producten die voorzien zijn van het Vechtdal logo, dus was het best lastig iets origineels te verzinnen. “Maar we zouden Prima Vista niet zijn als ook daar niet iets creatiefs voor gevonden zou worden. We hebben een snoepje ontwikkeld met het Vechtdal logo”, aldus Jeannette.

Om de winkel voor te bereiden op de samenwerking met Martin is het op maandag 29 en dinsdag 30 juni gesloten. Op 1 juli maken Jeannette en Henriët er een feestdag van. “Allereerst bieden we om 16.00 uur het allereerste snoepje aan onze burgemeester Marc-Jan Ahne aan. Vervolgens nodigen we iedereen uit om onder het genot van een hapje en een drankje (vanaf 16.00 uur tot 19.30 uur) samen met ons te proosten op een hopelijk succesvolle toekomst.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.