Home / archiefcentraal / poll winkels open op zondag niet doen

poll winkels open op zondag niet doen

De winkels in Ommen moeten op zondag gewoon dicht blijven. Dat vindt 77 procent van de bezoekers van Vechtdal Centraal. Slechts 23 procent vindt het prima dat winkeliers ook op zondag hun deuren mogen openen.

De reacties op onze website en Facebookpagina logen er niet om deze week. “Oneens dat de winkels op zondag open zijn. Er is al genoeg leegstand in Ommen. Maakt de kleine winkelier maar helemaal kapot”, schrijft een bezoeker. “Keihard oneens met dit voorstel. Vraag ze allemaal op de man af en je zult zien dat er niemand op zit te wachten. Die schijnheilige politici hebben de mond vol van participatiesamenleving, maar hebben geen idee wat je daar voor moet doen en juist voor moet laten”, vult iemand aan.

Slechts een enkeling is blij met de opening op zondag: “Hoef ik eindelijk niet meer onder werktijd boodschappen te doen, maar gewoon op mijn enige vrije dag.”

Winkels in Ommen mogen open op zondagen. Goed plan!

Eens: 23%

Oneens: 77%

Tinnen Figuren Museum

De nieuwe poll gaat over het Tinnen Figuren Museum in Ommen. Donderdagavond besloot de gemeente dat de subsidiekraan dicht gaat.

Terecht dat het Tinnen Figuren Museum geen subsidie meer krijgt.

Eens

Oneens

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.