poll rokerszone op terras onzin

Ook op onze Facebookpagina was de stelling deze week onderwerp van discussie. De reacties “Onzin! Mensen moeten zich niet aanstellen! Blijf anders gewoon lekker thuis!” en “Nee. En ook gewoon weer binnen roken!!!” konden op de meeste likes rekenen.
Maak een aparte rokerszone op het terras.

Eens: 40%

Oneens: 60%

Dashcams

Deze week gaat onze poll over het verplichten van dashcams in auto’s. Politie en justitie zijn groot voorstander, invoering ervan zou verkeershufters tegengaan. Bovendien zou bij ongelukken precies op video staan wie de schuldige is. Tegenstanders beweren dat met het verplichten van dashcams de privacy in het geding komt.

Dashcams zouden standaard ingebouwd moeten.

Eens

Oneens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.