Home / archiefcentraal / plus bakker en wildeboer hoofdsponsors usv

plus bakker en wildeboer hoofdsponsors usv

Met ingang van het nieuwe seizoen worden de in Nieuwleusen gevestigde bedrijven PLUS Bakker en Wildeboer de nieuwe hoofdsponsors van USV. Dinsdagavond werden de ondernemers Arjan Bakker en Jan Willem Wildeboer aan de leden gepresenteerd en de bijbehorende contracten ondertekend. Dit gebeurde na afloop van de goed bezochte ledenvergadering.

Het duo neemt hiermee het stokje over van Dé Praktijkgroep, dat zes jaar lang de grootste sponsor van de vereniging was. PLUS Bakker en Wildeboer ondersteunen USV al vele jaren. Het bestuur van de vereniging is buitengewoon verheugd dat beide bedrijven nu ook de stap naar het hoofdsponsorschap wilden zetten.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.