Home / archiefcentraal / palthehof organiseert fietstocht

palthehof organiseert fietstocht

De fietstocht start zoals gebruikelijk bij museum Palthehof en gaat nagenoeg geheel door het landelijke gebied. De deelnemers maken kennis met diverse mooie bekende en onbekende plekjes in het genoemde gebied. Onderweg is een rustpunt ingelast bij Atelier Het Ravelijn in Ommerschans waar de fietsers een consumptie wordt aangeboden. Bij het rustpunt zijn tekeningen, antieke poppen en curiosa te bezichtigen.

Er kan gestart worden tussen 10.00 uur en 13.00 uur bij museum Palthehof aan het Westeinde 3 in Nieuwleusen. Deelname kost € 3,50 per persoon. Hiervoor krijgt men een routebeschrijving met interessante achtergrondinformatie, een consumptie onderweg en na afloop een bezoek aan de tentoonstelling ‘Vijf donkere jaren’ in museum Palthehof.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.