Home / archiefcentraal / oud leden hockeyclub zien elkaar na 40 jaar

oud leden hockeyclub zien elkaar na 40 jaar

Om 10.30 uur druppelden de oud-leden binnen, velen met hun kinderen. Om 11.30 uur was er een clinic voor de kinderen door de kinderen van oud-lid Pauline Gaasbeek. Na de lopende lunch begeleidden Laurens en Rutger (de kinderen van Pauline) ook de hockeywedstrijd van de oud-leden. De kinderen speelden knotshockey.

Er de de hele dag veel bijgepraat en vooral gelachen. Er lagen ook fotoalbums op tafel van de club door de jaren heen en er was zelfs een doorlopende diashow. Tegen 18.00 uur was het feest voorbij, zodat iedereen weer op tijd naar huis kon ergens in het land.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.