Home / archiefcentraal / openlucht sing in op kerkplein dalfsen

openlucht sing in op kerkplein dalfsen

De presentatie van de Sing-in is in handen van Henriëtta Kuipers. De muzikale invulling wordt verzorgt door: Tirza Keesmaat (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Marlissa Dijk (dwarsfluit), Erik Ritsema (drums), Margo van den Brink, Marjolein Dekker en Els Sikkema (zang).

Kinderen mogen met de kinderliederen vooraan meezingen en er is een liederenblad met keuzenummers voor het ‘verzoekmoment’. De Sing-in zal om 16:30 beginnen en na afloop kunt u genieten van een verse kop koffie, thee of limonade. Er zullen stoelen worden klaargezet, maar het is verstandig om zelf ook een mee te nemen. Mocht het slecht weer worden, zal de Sing-in in de Grote Kerk worden gehouden.

1

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.