Home / archiefcentraal / open dag markthal dedemsvaart

open dag markthal dedemsvaart

Op zaterdag 27 juni 2015 organiseren de ondernemers van de Markthal in Dedemsvaart een open dag. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om van 12.00 tot 17.00 uur kennis te maken met een keur aan producten en de sfeer van de Markthal te komen opsnuiven.

De markthal in Dedemsvaart kent een unieke winkelervaring. Bezoekers kunnen in het schitterende gebouw shoppen bij maar liefst achttien verschillende winkeliers, die in een gezellige marktopstelling hun waren aanbieden. De producten zijn in veel gevallen exclusief in de Markthal verkrijgbaar.

De marktkramen worden steeds voor een korte periode verhuurd, waardoor er regelmatig nieuwe producten te koop zijn. Aankopen worden afgerekend bij Annie’s Express, waar bezoekers tevens terecht kunnen voor diverse koffiespecials, drankjes en vers belegde broodjes.

Er is ruime parkeergelegenheid en speciaal voor de open dag is er voor de kinderen een springkussen opgesteld. De kleintjes vermaken zich, terwijl ouders heerlijk kunnen genieten van alles wat de Markthal te bieden heeft.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.