open dag landjuweel de hoeven dalfsen

In het weekend van 20 en 21 juni is het open huis bij Landjuweel De Hoeven van 10.00 tot 16.00 uur aan de Middenweg 4 in Dalfsen. Tevens wordt dan het 10-jarig bestaand gevierd. Net als andere jaren zijn er ook biologische open dagen van de aangesloten bedrijven. Dit jaar is het thema ‘lekker naar de boer’.

Op Landjuweel De Hoeven is van alles te beleven. Het is veehouderij, maar tegelijkertijd ook een tuinderij, een boerderijwinkel en een zorgboerderij. Bovendien is het volop in ontwikkeling. Zo komt er een nieuwe potstal voor de koeien en een nieuwe kas. Ook hebben de bijen een groter huis gekregen en is de stilteruimte erbij gekomen.

Tijdens de open dagen is de groentetuin in volle glorie te zien. Daarnaast is er natuurlijk van alles te proeven, te ruiken en te kijken. Ook is er een middeleeuws tafereel, waar een van onze zorgdeelnemers bij betrokken is. Voor kinderen is er een heuse koe te melken en kunnen er pannenkoekjes worden gebakken. Je kunt op koesafari en een speurtocht brengt je bij allerlei weetjes en geeft op het einde een verrassing.

Kortom de moeite waard om te komen kijken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.