ondernemersavond asc62 en sv nieuwleusen

Op donderdag 4 juni organiseren voetbalverenigingen ASC’62 en SV Nieuwleusen een avond voor sponsoren en ondernemers in de regio. Vorig jaar was de eerste sponsoravond met Ron Jans zo’n succes dat direct daarna besloten is om hier ieder jaar een vervolg aan te geven. De avond is bedoeld voor ondernemers die al iets hebben met deze verenigingen, dan wel deze netwerkavond graag willen bijwonen.

Het programma van dit jaar kent een tweetal bijzondere sprekers. De avond, die wordt georganiseerd in het Roode Hert te Dalfsen, wordt geopend door de voorzitter van PEC Zwolle, Adriaan Visser. Adriaan zal een inkijk geven in het succesverhaal van de eredivisie club PEC Zwolle.

Vervolgens neemt Erben Wennemars het stokje over en zal de toehoorders meenemen in het fenomeen Topsport en Ondernemerschap. Deze netwerkavond zal worden afgerond met een aangeklede borrel. De beide verenigingen hebben besloten dat de opbrengst van deze avond zal worden geschonken aan het Jeugd Sport Fonds in Dalfsen. Daartoe zal een cheque worden overhandigd aan de voorzitter van het Sport Fonds, Erik Busscher.

De beide verenigingen sluiten niet uit dat deze constructieve wijze van samenwerking een mogelijke opzet is tot verdere vormen van samenwerken waarbij beide verenigingen gebruik maken van elkaars potentieel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.