Home / archiefcentraal / ommer meiden naar nk straatvoetbal

ommer meiden naar nk straatvoetbal

De Ommer meiden van team De Coole Smurfen, bestaande uit Marit Wassens, Anouk Boezelman, Indy Jaspers, Iris Waterink en Merel Spliethof hebben afgelopen zaterdag in Arnhem de districtsfinale gewonnen van het KNVB-straatvoetbaltoernooi.

Ze moesten in hun poule vier wedstrijden spelen, die ze allemaal wisten te winnen. Daarna werd er nog een finalewedstrijd gespeeld tussen de nummers 1 en 2, dus dat werd nog even heel spannend. De wedstrijd begon heel officieel met het Wilhelmus en het noemen van de namen. Daarna kon de wedstrijd beginnen. Het was spannend. De meiden waren zenuwachtig en dat was terug te zien in hun spel.

Na een paar minuten kregen De Coole Smurfen een goal tegen, dus 1-0 achterstand. Toch wisten ze de draad weer op te pakken en het werd al heel snel 1-1. Maar toen moest het echt gebeuren en het lukte! De 2-1 werd er, na mooi samenspel, in getikt door Marit. En zo bleef de stand. De meiden gaan op zondag 28 juni naar Haarlem waar het NK straatvoetbaltoernooi wordt gespeeld.

Lees ook

Resultaten Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 namen de afgelopen week weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.