Home / archiefcentraal / ommen en artica tekenen overeenkomst

ommen en artica tekenen overeenkomst

De gemeente Ommen en Artica sloten in 2005 een samenwerkingsovereenkomst ten behoeve van de ontwikkeling van het centrum in Ommen. Door omstandigheden is de realisatie van de deellocaties vertraagd. De afspraken zoals vastgelegd in de samenwerkingsovereenkomst zijn door de marktontwikkelingen in de afgelopen periode niet meer actueel en marktconform. In de realisatieovereenkomst zijn de nieuwe afspraken vastgelegd. De overeenkomst zorgt ervoor dat dit jaar nog gestart kan worden met de bouw van het paviljoen aan de Vecht, gebouw ‘De Driesprong’ aan de Kop Varsenerstraat en het 11 Aprilplein.

Het centrum van Ommen ondergaat een flinke metamorfose, waarmee winkelen en wonen een stevige impuls krijgen en ook het wegennet rond de stad wordt klaargestoomd voor de toekomst. Tegelijkertijd richt Ommen de blik weer naar de Vecht.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.