normaal dalfsen uitverkocht

De laatste Veldtocht van Normaal is uitverkocht. Maandag ging de verkoop al zo hard dat de organisatie besloot te stoppen met de online kaartverkoop. De laatste kaarten konden alleen nog gekocht worden bij de lokale voorverkoopadressen. Inmiddels zijn ook daar geen kaarten meer te verkrijgen.

Zaterdag 4 juli 2015

De organisatie, die bestaat uit voetbalclub ASC’62 in samenwerking met LOC 7000, verwacht 7500 bezoekers bij het optreden in de Supertent aan de Brinkweg in Dalfsen. Het terrein is open om 19.00 uur. Aanvang is om 20.00 uur.

NORMAAL bestaat 40 jaar. Bennie Jolink heeft, om gezondheidsreden, besloten om te stoppen met de jaarlijkse Veldtocht. De documentaire ’40 jaar Høken” van maker Frank Wiering trok afgelopen week op NPO 1 maar liefst 1 miljoen kijkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.