Home / archiefcentraal / nieuwe clubkleding bos bedden loopgroep ag85

nieuwe clubkleding bos bedden loopgroep ag85

Vorig jaar werd het sponsorcontract tussen Loopgroep AG’85 en Bos Bedden uit Nieuwleusen al verlengd voor nog eens vier jaar en als uitvloeisel daarvan zijn de leden nu voorzien van nieuwe wedstrijd- en trainingskleding voor zowel de winter- als zomerperiode.

Waar voorheen de clubkleding zwart van kleur was, lopen de leden nu met de kleuren blauw en oranje, geheel in stijl van de beddenspeciaalzaak. Loopgroep AG’85, dertig jaar geleden opgericht in Rouveen, telt inmiddels zo’n 150 leden voornamelijk afkomstig uit Nieuwleusen en Staphorst, maar ook uit omliggende plaatsen. Een regionale club met zowel recreanten- als wedstrijdlopers.

Regelmatig weten de leden podiumplaatsen te behalen bij regionale wedstrijden en soms zelfs landelijk. Daarmee kan een parallel getrokken worden met de hoofdsponsor. Bos Bedden is al jaren de onbetwiste beddenspecialist in de wijde regio en bedient klanten door heel Nederland. Niet alleen voor slaapkamers maar ook voor allerlei toebehoren kan men terecht bij Bos Bedden. Zo worden er ook accessoires van Riverdale verkocht.

Loopgroep AG’85 en Bos Bedden zijn zeer content met de samenwerking die nu al dertien jaar duurt. Met de nieuwe clubkleding verwacht de loopgroep weer goed herkenbaar te zijn bij de vele wedstrijden waaraan de leden deelnemen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.