Home / archiefcentraal / nieuw seizoen jeugdtheaterschool ommen

nieuw seizoen jeugdtheaterschool ommen

Kinderen van 8-12 jaar die geïnteresseerd zijn in theater, musical en podium opgelet: het nieuwe lesseizoen van de Jeugdtheaterschool Ommen gaat in september weer van start. De lessen van de Jeugdtheaterschool zijn bestemd voor alle jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, te zingen en te dansen en die niet bang zijn om op een podium te staan.

In 24 wekelijkse lessen van anderhalf uur wordt een complete musical ingestudeerd onder leiding van ervaren docenten die weten waar ze het over hebben. Kinderen hebben niet alleen een belangrijke rol op het podium, maar ook tijdens de lessen: ze denken mee over de rolverdeling, verdiepen zich in hun karakter en bouwen samen aan het eindresultaat.

Het lesseizoen wordt afgesloten met een spetterende voorstelling, gespeeld voor publiek. Opgeven voor een gratis proefles kan via de www.jeugdtheaterschoolommen.nl. Daar staat ook alle overige informatie over lestijden, de musical en de kosten.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.