nederlandse gemeenten bezoeken vitaal vechtdal

MARK in Company verzorgt op vrijdag 5 juni van 9.30 tot 18.30 uur bij Pro Elan op Landgoed de Stekkenkamp in Ommen de Masterclass ‘Samen werken aan een vitale gemeente van morgen’. In deze Masterclass ontmoeten HR professionals, ARBO professionals, beleidsmakers en organisatieadviseurs van verschillende gemeenten elkaar. Visievorming, verbinding, kennis delen, uitwisselen van best practices en het werken aan een gemeentelijke business case staan centraal tijdens deze dag. Precies volgens de uitgangspunten van Vitaal Vechtdal.

Gemeenten die aanwezig zijn herkennen zich in de uitdaging om steeds sneller te moeten reageren en inspelen op een veranderende samenleving en wet- en regelgeving en de ingrijpende transitie binnen het sociale domein. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de inwoners van een gemeente, maar ook voor de mensen die er werken. Aan de ene kant moet de klant – de burger – meer centraal staan. Aan de andere kant moet alles efficiënter en goedkoper.

Proces optimalisatie is aan de orde van de dag en er wordt volop gereorganiseerd. Dit heeft effect op zowel de medewerker als op de burger. Veel gemeenten staan dan ook voor een grote uitdaging op het gebied van vitaliteit & duurzame inzetbaarheid. Hoe zorg je er als gemeentelijke organisatie voor dat je medewerkers optimaal blijven presteren? Dat ze intrinsiek gemotiveerd blijven, plezier hebben in hun werk EN tot hun 67ste op een gezonde manier aan het werk blijven? Wat is de verantwoordelijkheid van de organisatie en wat van de medewerker zelf?

Tijdens de interactieve en praktijkgerichte Masterclass op 5 juni leren de professionals hoe zij binnen hun eigen gemeente de transitie kunnen maken van ‘verzuim naar vitaliteit’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.