Home / archiefcentraal / nationale collecteweek rode kruis

nationale collecteweek rode kruis

Dit jaar wordt er in de week van 15 tot en met 20 juni gecollecteerd voor het Rode Kruis. De opbrengst van de collecte van de afdeling Ommen komt dit jaar ten goede aan een tweetal goede doelen. Het eerste goede doel is Stichting Voedselbank Noordoost Overijssel, gevestigd in Hardenberg.

Als tweede goede doel is gekozen voor Stichting Vrienden van de Saxenburgh Groep. Deze stichting organiseert jaarlijks de actie ‘wensen vervullen’. Specifieke wensen voor bewoners, cliënten en patiënten, met als doel het woon- en leefklimaat te veraangenamen. Wensen die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden. Een wens van het ’t Vlierhuis in Ommen is de aanschaf van een duofiets. Een deel van de opbrengst van de collecte zal hieraan worden bijgedragen.

De vrijwilligers van het Rode Kruis hopen van harte op uw bijdrage.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.