namen fc twente all stars bekend

De selectie van FC Twente All Stars is bekendgemaakt. Komende zaterdag spelen zij een wedstrijd tegen het regioteam van de gemeente Hardenberg. Op Sportpark de Polderhoek in Kloosterhaar begint het duel om 18.00 uur.

In de All Stars selectie van Eddy Achterberg zijn – naast de keepers Frank Ensink en Erwin Waanders – de volgende spelers opgenomen: Robert ten Wolde, Kore Becker, Mattijs v.d. Berg, Jeroen Heubach, Freddie ten Caat, Ellery Cairo, Arjan van der Laan, Ruud ter Heide, Berthil ter Avest, Erwin Nijhuis, Michel Jansen, Mohammed Elhamdaou, Jeffrey de Visscher en waarschijnlijk Erwin Leurink. Laatstgenoemde kampt echter met een liesblessure.

De coaches van het Regioteam kampen nog met een keepersprobleem, maar verwacht wordt dat dit probleem tijdig wordt opgelost. Voor het Regioteam komen de volgens spelers in actie: Erik Hein (EMMS), Lars Kikkert (Bergentheim), Dirk Muis (Berkum), Leo Scheepmaker (DOS ’37), Erwin Breukelman (HZVV), Silas Prijs (Kloosterhaar), Menno Heerkes (Heracles), Dennis Rosink (HHC Hardenberg), Roy Meijerink (Hardenberg ’85), Igor Tangenberg (DKB), Tom Heerkes (PEC Zwolle), Ewout Spijker (Lutten), Dennis Fernim (Balkbrug), Gerjon Otten (Bruchterveld), Richard Seinen (Avereest), Martijn Hamhuis (SCD ’83), Reamon Knol (Dedemsvaart), Jorian Wubs (Gramsbergen), Kevin Prijs (SVV ’56) en Roy Doek (Mariënberg).

Inmiddels is ook bekend voor welk goede doel de teams dit jaar spelen. De cheque van 500 euro zal door Joop Munsterman overhandigd worden aan Hospice Groep Vechtzathe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.