nah cafe vechtdal in hardenberg

Op woensdag 10 juni bent u van harte welkom in NAH Café Vechtdal in Hardenberg. Dat is de ontmoetingsplek voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en geheugenproblemen. Ook hun naasten, vrienden en andere belangstellenden zijn welkom. Woensdag 10 juni zal de afsluitende avond voor de zomervakantie zijn. Het thema is dan “Creatief”.

Er is voor dit thema gekozen omdat het voor veel mensen lastig is om thuis met iets aan de slag te gaan. Dit omdat ze hier geen zin in hebben of geen moed op kunnen brengen om met iets van start te gaan. Ze hebben hier geen motivatie voor.

Het werken/bezig zijn in groepsverband kan dan juist een stimulans zijn. Als je in contact bent met anderen, is het gemakkelijker om iets aan te pakken. Ook kun je weer ideeën op doen, hoe een ander iets doet of ervaart. Kortom: Voel u van harte welkom op woensdag 10 juni om samen met anderen te ervaren hoe het is om samen met iets (creatiefs) bezig te zijn.

Wie zin heeft om een avondje gezellig uit te gaan en van gedachten te wisselen met mensen die ook kampen met geheugenproblemen, zal zich op z’n plek voelen in het NAH café. In een ‘veilige’ omgeving aan de hand van een bepaald thema of in ongedwongen sfeer hun ervaringen kunnen uitwisselen. Professionele en vrijwillige begeleiders zijn aanwezig om met de bezoekers in gesprek te gaan.

Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend en staat koffie en thee klaar. Het programma start om 19.30 uur, de avond duurt tot 21.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis, evenals het kopje koffie of thee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dianne Waterink (06-22509548) of terecht op www.nahcafe-vechtdal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.