Home / archiefcentraal / na 20 jaar uitgesorteerd dalfsen hielp

na 20 jaar uitgesorteerd dalfsen hielp

‘Dalfsen helpt Oost Europa’ vertrekt per 1 juli uit de cichoreifabriek. De opslag van kleding en goederen wordt dan anders georganiseerd. Na de zomervakantie (woensdag 19 augustus) staat er een container naast kringloopbedrijf Noggus & Noggus, waar de kleren die ochtend gebracht kunnen worden.

Voor de groepen sorteerdames uit Dalfsen, Hoonhorst en Lemelerveld houdt het sorteren op. Menigeen heeft ruim 20 jaar met plezier maandelijks klaar gestaan om de kleding te sorteren op dames, heren, kinderen, beddengoed, etc. In het begin was deze kleding bestemd voor Polen en daarna ook Roemenië. De stichting heeft de 36 dames een welverdiend afscheid gegeven in de vorm van een heerlijke High tea bij Het Boskamp te Dalfsen. Na een gezellig samenzijn en een hartelijk dankwoord zit het sorteren erop.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.