Home / archiefcentraal / midzomernachtduik bij openluchtbad olde vechte

midzomernachtduik bij openluchtbad olde vechte

Om de zomer feestelijk in te luiden, organiseert openluchtbad Olde Vechte in Ommen een Midzomernachtduik op vrijdag 19 juni. Die avond kan iedereen komen zwemmen onder het genot van zomerse muziek en kaarslicht. Voor een kopje koffie of thee of een glas limonade wordt gezorgd. Het Midzomernachtzwemmen wordt gehouden van 20.00 tot 23.00 uur en de entree is €3,-.

Openluchtbad Olde Vechte is geopend tot en met 30 augustus. Tijdens de zomervakantie alle dagen van 9.00 tot 19.00 uur, tenzij het weer te slecht is. Check bij twijfel even de website www.openluchtbadoldevechte.nl. Daar staat ook welke activiteiten er georganiseerd worden. Voor groepen van minimaal zeven personen, die onder begeleiding komen zwemmen, gelden speciale tarieven. Vraag ernaar bij de kassa.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.