Home / archiefcentraal / lpo wil democratisch proces doorlopen

lpo wil democratisch proces doorlopen

“Wij als Lokale Partij Ommen willen een goede afweging maken bij onze standpuntbepaling. Hierbij geeft de LPO de voorkeur om het democratische proces van een commissievergadering (met de mogelijkheid tot inspreken) en vervolgens de gemeenteraad, zorgvuldig te doorlopen.”

“Wij zouden het mooi en constructief vinden als de ondernemers in Ommen in gezamenlijkheid een standpunt / advies innemen. De LPO hecht veel waarde aan gedragenheid van voorstellen en wil Ommen sterk positioneren voor de toekomst. Het proces om te komen tot een goede afweging, willen we niet verstoren.”

Lees ook

Ommen presenteert sluitende begroting en is positief over toekomst

OMMEN – Burgemeester en wethouders van Ommen leggen de gemeenteraad in november een structureel sluitende …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.