Home / archiefcentraal / leren kijken met fotoclub ommen

leren kijken met fotoclub ommen

Vanaf 10 september geeft Fotoclub Ommen weer een praktische cursus fotograferen. De cursus is bedoeld voor wie betere foto’s wil leren maken en zijn camera wil leren kennen. Of dat nu een compact- of spiegelreflexcamera of smartphone is. De cursus wordt gegeven op 10, 17, 19 en 24 september en vindt plaats in de Carrousel in Ommen en op een locatie in Ommen of omgeving.

Iedereen die wel eens een foto maakt herkent het vast: Je wilt bijzondere momenten graag zo mooi mogelijk vastleggen. Of het nu op een feestje is of op vakantie, of gewoon in de tuin. Hoe maak je van zo’n moment nu een fotomoment? Waar moet je op letten? Wat kan je camera allemaal? Kortom: Hoe maak je van een kiekje een mooie foto?

Tijdens de cursus leer je fotomomenten zien, herkennen en vastleggen. Door kijken én doen. Dat doe je samen met je camera of smartphone. De cursus heeft een praktische opzet en je gaat vanaf het begin met jouw eigen toestel oefenen. Zodat je na de cursus ook echt foto’s gaat maken waar jij blij van wordt. Een greep uit de onderwerpen: Het moment, compositie, licht, techniek/camera, tips & trucs.

We komen drie donderdagavonden bij elkaar en we trekken er één zaterdagmiddag op uit. Je werkt aan je eigen fotoproject. Je hebt je eigen ‘fotocoach’. Drie enthousiaste fotoclubleden – Ingrid, Leyla, Marianne – helpen jullie op weg, bijgestaan door een aantal andere fotoclubbers. Kijk voor meer informatie op www.fotoclubommen.nl, of neem contact op met met Ingrid Hakkert via 06-43677026 of cursus@fotoclubommen.nl.

Noteer in je agenda:

* Donderdag 10, 17, 24 september 2015, van 19.30 – 21.30 uur

* Zaterdag 19 september van 13.30 – 16.00 uur

* Locatie: MFC Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5, Ommen.

* Prijs: € 75,= (inclusief hand-out, koffie/thee)

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.