Home / archiefcentraal / lancering anjerpunten op vechtdaldag 2015

lancering anjerpunten op vechtdaldag 2015

De Anjerpunten, het Vechtdal binnenstebuiten

Verspreid in het Vechtdal liggen vier Anjerpunten; Historisch Cultureel Info Centrum in Gramsbergen, De Koppel in Hardenberg, Belevingscentrum Zandman in Beerze en Pleisterplaats Kappers in Hoonhorst. Ieder Anjerpunt vertelt een uniek verhaal over het Vechtdal. De Anjerpunten zijn nog volop in ontwikkeling, maar met de onthulling van het logo is weer een belangrijke stap gezet.

Bij de verschillende Anjerpunten krijgen bezoekers informatie over de thema’s Water & Natuur, Cultuur & Historie, Land- & Tuinbouw, Landgoederen & Landschap en Duurzaam leven & Noaberschap. Er is van alles te zien, doen en te beleven. Leuk voor jong én oud en gemakkelijk te bereiken met fiets, auto of voet.

Alle tijd

In het Vechtdal vind je alle tijd om te genieten en tot rust te komen. Ongerepte natuur, de schitterende Vecht, indrukwekkende landgoederen, gezellige dorpen en steden, prachtige bossen, weiden en heuvels en genoeg unieke locaties om te overnachten. Wandelen, fietsen, varen, buitenspelen, alles kan. Het Vechtdal zit vol verrassingen!

Meer informatie over de Anjerpunten? Ga dan naar www.vechtdaloverijssel.nl/anjerpunten.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.