kunst met de grote k bij sjaloom

Aan de hand van verschillende voorstellingen wordt het publiek meegenomen in de wereld van kunst en cultuur. Op de kunstmarkt kunnen kunstzinnige voorwerpen bekeken en gekocht worden. Aan het eind van het feest is er een kunstveiling die niet gemist mag worden. Misschien wordt er wel een kunstwerk van een Van Gogh, Rembrandt of Picasso ‘in de dop’ verkocht.

Tussen de voorstellingen en veiling door kan er genoten worden van allerlei lekkere hapjes, drankjes en er kunnen spelletjes worden gedaan. Vanaf 9.30 uur is de inloop en het feest eindigt om 12.15 uur. Jong en oud, iedereen is van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.