koffiecorner geopend op lindehoeve

Afgelopen woensdag is de Koffiecorner op Natuurboerderij Lindehoeve in Dalfsen feestelijk geopend door Dries Visser in de aanwezigheid van een aantal vrijwilligers en cliënten van Stichting Philadelpia, die dagelijks werken op de Natuurboerderij.

Voor vele bezoekers is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan, namelijk om koffie of thee te kunnen drinken en gezellig met de kinderen te kunnen zitten bij de vernieuwde en uitgebreide speeltuin. Ook aan de kleintjes is gedacht, want voor hen is er een pakje drinken te koop. Pinnen is niet mogelijk, dus er moet met contant geld betaald worden.

In eerste instantie kunnen bezoekers op de woensdag- en vrijdagmiddagen gebruik maken van deze nieuwe voorziening. Als blijkt dat er veel belangstelling voor is, dan zal dit uitgebreid worden naar de overige dagen.

In de overdekte voorruimte van de koffiecorner worden tevens eigen gekweekte groente en overige producten te koop aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.