Home / archiefcentraal / kidsgear childrens choir op bezoek in vilsteren

kidsgear childrens choir op bezoek in vilsteren

Het kinderkoor Kidsgear Children’s Choir uit Oeganda heeft vrijdag 12 juni op de Sint-Willibrordusschool in Vilsteren zang-, dans- en djembeworkshops gegeven. De kinderen kwamen op deze manier meer te weten over het dagelijks leven van schoolkinderen uit Oeganda. De dag werd afgesloten met een spectaculair optreden door het kinderkoor.

Na maanden van voorbereiding is het Kidsgear Children’s Choir uit Oeganda nu in Nederland. Tot en met 6 juli zal het kinderkoor diverse plaatsen aandoen in Noord-, Oost- en Midden-Nederland. De Oegandese kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, zingen voor hun eigen toekomst en de toekomst van hun leeftijdsgenoten thuis. De opbrengst van de tournee gaat naar verschillende bouwwerkzaamheden en maandlasten voor eten, kleding/schoenen en onderwijs.

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.