Home / archiefcentraal / jubilerend mhc dalfsen vierde feest

jubilerend mhc dalfsen vierde feest

Roesjesblousen, foute snorren, broeken met wijde pijpen en korte rokjes met lange laarzen. Het was afgelopen zaterdagavond de dresscode bij MHC Dalfsen. De hockeyclub vierde haar achtste lustrum met een spetterend feest in jaren 70 stijl.

De lustrumcommissie had veel werk gemaakt van het feest. ‘s Middags was er een door jeugdleden druk bezochte clinic, waarna zij en hun ouders een prima verzorgde BBQ kregen voor geschoteld. Tijdens het eten stond voorzitter Marcel Slootweg stil bij de afgelopen veertig jaar en keek hij ook vooruit naar de toekomst. Met gepaste trots werd Walter Beekers benoemd tot erelid van MHC Dalfsen. Walter is niet alleen al veertig jaar lid, maar verzorgde in dezelfde periode geheel belangeloos de training op woensdagavond. Een prestatie van formaat van de geboren Bosschenaar.

Op zondag was de reünie, georganiseerd door Willeke van Oudgaarden en Dick Gaasbeek. Ook deze was zeer goed bezocht, want meer dan honderd oud-leden kwamen opdraven om onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen aan vroeger op te halen. Al met al een mooi lustrumweekend voor de Dalfser hockeyers.

Komend weekend is er nog het CD-kamp en het weekend erop wordt het seizoen afgesloten met een speciale gratis clinic voor jongens in Dalfsen, lid of geen lid. Dus als je geïnteresseerd bent in hockey, ben je op zaterdag 27 juni van harte welkom bij MHC Dalfsen tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.