Home / archiefcentraal / jan hekman op dreef op de golfbaan

jan hekman op dreef op de golfbaan

Nijverdaller Jan Hekman was deze week in vorm op de golfbaan. Hij pakte tien punten voor het stablefordklassement en scoorde acht punten voor het strokeplayklassement. Hekman had 59 slagen voor de 18 holes nodig dit keer, goed voor 38 stablefordpunten en de overwinning. Hij eindigde voor Hans Strijkveen en Gerard Hulsman, die 35 stablefordpunten scoorden, na een ronde van 56 voor Hans en 64 voor Gerard.

Jan Hekman uit Ommen (58 slagen) en Henri Duerink (59 slagen) scoorden 34 stablefordpunten. Verder waren er 33 stablefordpunten voor Tonnie Reimink na een ronde 61, Ties Straatman na een ronde 64 en Wim Harkema na een ronde 70. Met 32 stablefordpunten kregen Wim van de Linde (rondje 64), Diny Fransen (rondje 66) en Gerrit Dankelman (rondje 70) ook nog punten voor het tussenklassement bijgeschreven.

Kijk voor de volledige uitslagen op de website van de Nederlandse Pitch & Putt Bond, klik op Lemele.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.