Home / archiefcentraal / internationaal jeugdvoetbaltoernooi in ommen

internationaal jeugdvoetbaltoernooi in ommen

Op het sportpark van OZC wordt van 4 tot en met 7 juni weer het internationale Komm Mit jeugdvoetbaltoernooi gehouden. Maar liefst 54 teams uit Nederland, Rusland, Finland, Italië en Duitsland doen een gooi naar de prijzen.

Komm Mit is de officiële samenwerkingspartner van de Duitse voetbalbond voor het jeugdvoetbal. Het organiseert al meer dan dertig jaar internationale voetbaltoernooien in Europa. Kommit brengt jaarlijks ongeveer 28.000 deelnemers uit meer dan dertig landen samen en biedt ze de gelegenheid hun gezamenlijke passie te beoefenen: voetballen.

De voetbaltoernooien worden traditioneel geopend met een feestelijke ceremonie met een Olympisch karakter, waarbij de elftallen met hun eigen volkslied gepresenteerd worden. Het toernooi wordt met een groot feest afgesloten. Naast de overhandiging van bekers, oorkonden en medailles, mogen de teams zich ‘s avonds op een vuurwerk verheugen. De positieve emotionele belevenis tijdens het toernooi versterken daarbij de teamspirit en het totale verenigingsleven.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.