Home / archiefcentraal / inschrijving volleybaltoernooi witharen geopend

inschrijving volleybaltoernooi witharen geopend

De inschrijving voor het volleybaltoernooi in Witharen is geopend. Dit toernooi vindt plaats op zaterdag 15 augustus en wordt georganiseerd door de Oranjevereniging en Plaatselijk Belang Witharen. Om 9.30 uur gaat het toernooi van start op het terrein naast de school.

Er wordt alleen met gemengde teams gespeeld. Een team mag maximaal negen spelers hebben met minimaal twee heren en twee dames. Daarnaast mag een team maximaal twee Nevobo-leden hebben. Er wordt gestreden om een wisselbokaal en het inschrijfgeld bedraagt 25 euro. Teams buiten Witharen mogen zich ook aanmelden.

Opgeven kan tot en met 2 augustus via gjvank@hotmail.com of 0523-676316.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.