inschrijving dalfser voetbalquiz geopend

RTV Oost-presentator Bert van Losser zal de quiz in goede banen leiden. In tien categorieën onderwerpt hij de deelnemende teams aan voetbalvragen uit heden en verleden. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend, waarna om 20.00 uur de eerste ronde begint.

Inschrijven

De organisatie van de quiz is in handen van ProjectSports en inschrijven kan via www.projectsports.nl. Teams mogen bestaan uit maximaal vier personen en het inschrijfgeld bedraagt twintig euro per team. Er is een beperkt aantal plekken. Schrijf je dus snel in, want vol is vol.

Het best scorende team wint vier kaarten voor de wedstrijd van Oranje tegen Tsjechië, op 13 oktober in de Amsterdam Arena. Dit is het laatste, en mogelijk allesbeslissende, duel in de kwalificatiepoule voor het Europees Kampioenschap.

1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.