Home / archiefcentraal / in beeld groot feest in nieuwleusen

in beeld groot feest in nieuwleusen

Papa di Grazzi mocht de spits afbijten van het Mid Feest Nieuwleusen. Dat deden ze met een geweldig te gekke show op de eerste avond. Helemaal gek, knots, super muzikaal, verrassend, maar vooral erg veelzijdig. Zo kun je de show van Papa di Grazzi het beste omschrijven. De feestband behoort tot “de absolute top” van het feesttentcircuit. Tussen de sets draaide DJ Mellow Top 40, house, hits uit de jaren 90.

Rockfest

Zaterdag was het de beurt aan het Rockfest met vier bands. Hardrock/metalband Elise trad als eerste op. Deze regionale band maakte in de jaren ‘80 en ‘90 furore in het hele land. Daarna was het de beurt aan Best of Foo. Deze rockband levert de muziek van één van de meest succesvolle rockbands van de laatste decennia Foo Fighters “as close as you can get.” Het Rockfest werd afgesloten met niemand minder dan de AC/DC tribute High Voltage uit België. Deze band heeft met 600 optredens in Europa furore gemaakt als authentiek eerbetoon aan AC/DC.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.