hoogenweg sportief op volleybaltoernooi

Aanstaande vrijdag organiseert de activiteitencommissie in Hoogenweg het achttiende Hoogenwegse volleybaltoernooi. Twaalf teams doen mee op het sportveld in het park en publiek is natuurlijk van harte welkom. Tegen half elf neemt het winnende team de felbegeerde wisselbeker in ontvangst.

Tijdens de feestweek was op Facebook een Feestweek-groep actief waar inmiddels al heel veel Hoogenweggers lid van zijn geworden. De feestweek is inmiddels al weer achter de rug, maar de Facebookgroep is nu omgevormd naar een algemene Hoogenweg-groep: ‘Niejs uut Hoog’nweg’. Ook via deze openbare groep kan iedereen op de hoogte blijven van evenementen en activiteiten die plaatsvinden in Hoogenweg.

Jeugdvoetbaltoernooi

Het volleybaltoernooi is absoluut niet het enige evenement in Hoogenweg. Zo staat tijdens de eerste zaterdag van de schoolvakantie, op 4 juli, het Hoogenwegse jeugdvoetbaltoernooi op het programma. Ook dit zal uiteraard weer plaatsvinden op het sportveld in het park. Basis- en middelbare scholieren uit Brucht, Rheezerveen, Baalderveld, Radewijk en natuurlijk Hoogenweg nemen deel aan dit toernooi, dat inmiddels al weer vele jaren garant staat voor een sportieve, maar bovenal gezellige middag.

Voor de Hoogenwegse teams zijn wij nog op zoek naar spelers. Ben je maximaal 17 jaar en heb je belangstelling? Neem dan contact op met Bert Broek via b.broek@hetnet.nl of 260987. En kan of wil je niet mee doen? Publiek van alle leeftijden is natuurlijk altijd welkom om te komen kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.