hardlopers bos bedden actief

De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse hardloopwedstrijden actief.

In Meppel werd de derde wedstrijd van de Trimloopvierdaagse georganiseerd. Veel lopers spaarden zich voor de Stationsloop die een dag later werd georganiseerd, waardoor er weinig AG-ers aanwezig waren. Klaasje Compagner werd derde op de vijf kilometer met een tijd van 24.46 minuten. Op de tien kilometer liep Roelof Sondaar een tijd van 44.17 minuten. Frederiek de Boer werd eerste in de categorie V35+ met een tijd van 57.04 minuten.

De inschrijving voor de Stationloop van Ommen naar Dalfsen in februari was in recordtijd vol. In 16 minuten hadden zich 1.250 lopers ingeschreven, waaronder 49 AG-ers, uiteindelijk stonden 47 AG-ers ook daadwerkelijk aan de start van de hardloopwedstrijd tussen het station van Ommen en het station van Dalfsen over 10 Engelse Mijlen.

Henry Visscher liep de 16,1 km in 0.58.22, werd hiermee negende overall en behaalde de derde prijs in de categorie Mannen Senioren. Michiel Veldman liep 1.01.45, Albert Mussche verbeterde zijn p.r. met 31 seconden tot 1.02.03 en won de vijfde prijs in de categorie Mannen 45+, terwijl Kasper Bisschop debuteerde op de 10EM met 1.03.07.

Kijk op de website van Bos Bedden Loopgroep voor de overige uitslagen op de Stationloop.

Ten slotte won Erwin Akkerman bij de Twente Run in Vriezenveen de eerste prijs op de tien kilometer met een tijd van 32.05 minuten, een aanzienlijke verbetering van zijn persoonlijk record met 1.30 minuten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.